Telefonie

TELEFONIE

ALIQUAM ADIPISCING AUCTOR FELIS

Mobiele Telefonie

 

Mobiele telefonie is een moeilijke keuze, iedereen heeft wel iets te zeggen over de verschillende aanbieders in belgie, BASE, Orange, Telenet, Proximus. Allemaal aanbieders met verschillende sterke kanten. wij adviseren u graag in de keuze.

Telefooncentrales

 

Door onze jaren lange ervaring hebben we in de markt van de telefooncentrales hebben we ervaringen met traditionele telefooncentrales, hybride telefooncentrales en cloud telefooncentrales. Panasonic, Opera, Gigaset werken wij dagelijks mee.

 

Naast hybride telefooncentrales kennen wij ook de hosted telefooncentrale. geen fysieke machine meer in uw bedrijf maar op afstand, maar wat zijn de gevaren en de voordelen.

 

Om u goed te kunnen adviseren op dit gebied maken wij een profiel van uw onderneming om te kijken wat het best bij u past. Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing voor thuiswerkers of wenst u nog traditioneel te werken.

Telefoonlijnen

 

Niet alleen telefooncentrales zijn van belang in de keuze van een goede werking ook de telefoonlijn is belangrijk.

Waar belt u naar toe, wie belt u, waarop bellen ze u,hoeveel belt u, allemaal vragen om de juiste telefoonlijn te kiezen. Is VoIP de juiste keuze, toch nog ISDN, SIP trunking, en wat zoal meer.

 

U hoeft niet uw centrale te vervangen als die het nog prima doet. maar u kunt misschien wel de juiste lijnen erbij toevoegen zodat telefoneren een stuk finacieel aantrekkelijker wordt.

Copyright © All Rights Reserved